معرفی و آموزش ارزهای دیجیتال، درآمد ازاپها و سایتهای معتبر اینترنتی
درباره من
هدف کلی این سایت به روز رسانی دانش جمعی ، درگستره فناوری اطلاعات و ارتباطات می باشد. باید توجه داشته باشیم که این دامنه بسیار پهناور و متغییر بوده و رشدی مداوم و سریع دارد تا جائی که ، حتی با سالها تجربه و سابقه در این زمینه باز هم جای یادگیری روزانه و تمرینات مداوم حس می شود ، مخصوصا داشتن هر گونه ادعائی در بخش هک و امنیت شبکه ، شبیه جوکی بی مزه است که نخ نما شده است! ناگفته نماند که می توان راه های نفوذ را هر روز دشوارتر کرد ولی برای هر صخره ای ، یک صخره نورد هم پیدا خواهد شد! شعبده بازان دنیای فناوری اطلاعات، معروف به مهندسین اجتماعی تنها باگی هستند که هیچگاه پچ نخواهند شد ، زیرا از نبوغ انسانی بهره می برند ، هر شخصی در جهان اگر به شما اطمینان داد که فضای مجازی دارای امنیتی بی کم و کاست است از دو حالت خارج نیست : یا احمق است ، یا از فریب شما سودی خواهد برد ... البته مبحثی که بیشتر مورد توجه و تمرکز این وبسایت است ، هک و امنیت نیست ، بلکه روشها و راهکارها ی کسب درآمد از فناوریهای تحت وب و حفاظت از آنها می باشد. با چنین رشدی که این فناوری طی می کند زودتر از آنچه که فکرش را بکنید پولهای مجازی جایگزین پولهای کاغذی می شوند و تمام پرداختها اعتباری انجام می گردد ، درست مانند اعتبار کارت بانکی شما! ... آینده با شتابی روزافزون ، تخیلات علمی مان را به واقعیت تبدیل می کند و کل سیستم گردش مالی و اطلاعاتی جهان ، زیر و رو خواهد شد. سیستم هایی مبتنی بر بلاکچین ، هش گراف ، تنگل و غیره باعث تحولی اساسی در روابط انسانی می شوند. در مورد کارائی این سیستم ها برای ساخت دنیایی بهتر و امن تر و جلوگیری از فشارهای سلطه طلبان و فسادهای مالی و دستکاری اسناد رسمی و فاصله های طبقاتی ، مفصل صحبت خواهیم کرد. اما بیشترین تمرکز ما در نحوه بدست آوردن و حفظ اعتبارات ارزی و ثروتهای دیجیتالی خواهد بود ... نکته قابل توجه اینکه: سرمایه گذاری در مقوله ارزهای دیجیتال نیاز به هوشی آینده نگر ، تلاش ، پایداری و صبری گسترده دارد در غیر این صورت با اشتباهاتی فاحش و مداوم چیزی جز پشیمانی و ضرر نصیب نخواهد شد! بنابراین ما فقط راه و چاه این سرمایه گذاری ها را نشان خواهیم داد و تصمیم نهائی بستگی به تجربه،عقل و منطق و درک و دانش هر فرد به عنوان سرمایه گذار دارد! نکته بعدی اینکه توجه داشته باشید: اگردنبال معجزه مالی یا ثروتی باد آورده و بدون تلاش می گردید، کلا راه را اشتباه آمده اید! هیچ چیزی در جهان بدون تلاش بدست نمی آید مگر اینکه ثروتی را به ارث برده باشید ... ختم کلام اینکه : گویند اگر بخواهی همه قبولت کنند باید آیه نازل کنی ، برای نزول آیات هم اول باید پیامبر شوی که آن هم مستلزم ریاضتهای دراز مدت اولیه و سالهای طولانی یافتن حواریون است که در نهایت باز هم یهودایی پیدا میشود که قبولت نکند! چون ذات شرقی مستعد این کار است! دلیل اش هم اینکه همه پیامبران شرقی بودهاند! پس بهتر اینستکه بپذیری ممکن است خیلیها با تو موافق نباشند! ولی تو راه خودت را برو
ادامه...
گاهی اوقات برای شما نیز پیش آمده است که به خطاهایی در مرورگرها بربخورید که معنای دقیق آن ها را نمی دانید. در صورتی که درک دقیقی از خطاها داشته باشید می دانید که چه باید کنید.
توجه داشته باشید که مرورگرها به هنگام نمایش نوع و کلمات خطاها متفاوت عمل می کنند، هشدارهای مربوط به یک خطای گواهینامه یا نرم افزارهای مخرب در مرورگرهای مختلف، متفاوت است اما معنای یکسانی دارند.
خطا در گواهینامه (Certificate Error) یک خطای گواهینامه SSL و یا خطای گواهینامه امنیتی زمانی نشان داده می شود که در رمزگذاری HTTPS مشکلی به وجود آمده باشد. شما تنها این خطا را هنگامی مشاهده می کنید که بخواهید به یک وب سایت با استفاده از HTTPS متصل شوید.
زمانی که از رمزگذاری HTTPS استفاده می کنید، وب سایت ها گواهی را ارائه می کنند که نشانه قانونی بودن آن ها است. به عنوان مثال Google.com دارای گواهینامه امنیتی است که توسط یک مرجع قانونی صادر شده است. این مرجع صادر کننده گواهینامه همان صاحب واقعی گوگل است. هنگامی که شما با استفاده از HTTPS به گوگل متصل می شوید، گوگل یک گواهینامه امنیتی ارائه کرده و مرورگر شما آن را بررسی می کند که آیا به سرور اصلی متصل شده اید و یا این که سرور دیگری است که تظاهر به گوگل بودن، می کند.
زمانی که با یک خطای گواهینامه رو به رو می شوید این بدان معناست که لزوما به یک وب سایت قانونی متصل نمی شوید. برای مثال زمانی که می خواهید با استفاده از یک شبکه عمومی Wi-Fi به وب سایت بانک خود متصل شوید و این خطا را می بینید، این امکان وجود دارد که شبکه به خطر افتاده و یا این که کسی می خواهد یک وب سایت جعلی برای شما نمایش دهد.
با این حال این خطا می تواند ناشی از عدم موفقیت وب سایت در آماده سازی مجدد خود و یا در پیکربندی گواهینامه دچار مشکل شده است. بهتر است با مشاهده این پیغام سعی در ادامه دادن نداشته باشید.
اخطارهای فیشینگ و تروجان ها مرورگرها اخطارهای مربوط به تروجان ها و فیشینگ ها و یا به عبارتی جعل اسناد وب را نمایش می دهند. این که شما از کدام مرورگر مثل کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر و سایر آن ها استفاده می کنید فرقی نمی کند. مرورگرها به صورت منظم لیستی از وب سایت های خطرناک را دانلود می کنند و زمانی که شما در تلاش برای اتصال به این وب سایت ها هستید، یک پیغام خطا برای شما به نمایش در می آید.
وب سایت هایی که در این لیست قرار می گیرند می تواند به دلیل ان باشد که آن ها حاوی نرم افزارهای مخرب هستند و یا ان که در تلاش برای جعل یک وب سایت واقعی به منظور سرقت اطلاعات حساس شما مانند پسورد، شماره کارت اعتباری و سایر موارد هستند.
در صورتی که وب سایت مورد نظر از جانب مدیران ان درست شود می بایست از لیست حذف شود، تا زمانی که نام وب سایت در لیست مورد نظر است نمی توانید به آن متصل شوید.
خطای Not Found 404
ممکن است به هنگام دسترسی به وب سایت های متفاوت، خطاهای مختلفی را مشاهده کنید اما یکی از رایج ترین این خطاها، خطای Not Found 404 است و بدین معناست که در حال تلاش برای دسترسی به صفحه ای هستید که وجود ندارد. این پیغام خطا توسط یک سرور راه دور تولید شده و برای مرورگر شما فرستاده می شود. در صورتی که با این خطا مواجه شدید، یا این که آدرس وارد شده صحیح نیست و یا این که صفحه مورد نظر حذف شده است.
سفارشی کردن خطا در صفحه
صاحبان وب سایت ها می توانند خطاهای مختلفی را بر روی صفحه وب خود سفارشی کنند. به عنوان مثال سایتی که عکس آن را برای شما به نمایش گذاشته ایم برای سفارشی کردن این خطا از بلزی های کلاسیک بهره گرفته است. این خطاها برای کمک به مراجعه کنندگان به سایت طراحی شده اند تا سریع تر بتوانند به آن چیزی که می خواهند، دسترسی داشته باشند و جنبه مخرب ندارد.
Server Not Found
یک پیام “Server not found” که در مرورگرهایی همچون فایرفاکس یا کروم نمایش داده می شود بدین معنی است که وب سایتی که می خواهید به آن دسترسی داشته باشید توسط مرورگر شما پیدا نشده است. در هر صورت زمانی که شما آدرس را تایپ کرده و با این پیام مواجه می شوید یا صفحه مورد نظر شما وجود ندارد و یا آن که سرور DNS خاموش (Down) است و یا این که تنظیمات فایروال، پروکسی و .... بر روی سیستم وجود دارد.
Unable to Connect
خطای Unable to Connect تقریبا شبیه به خطای Server Not Found به نظر می رسد اما معنی متفاوتی می دهد. در این حالت مرورگر با موفقیت به سرور DNS متصل شده و مشخص است که وب سایت در محل مورد نظر خود قرار گرفته است اما به هر دلیلی مرورگر نمی تواند با هر تلاشی، پاسخی را از سرور وب سایت دریافت کند. این مشکل می تواند به دلیل وجود پروکسی و یا فایروال باشد و تنظیمات شبکه به درستی انجام نشده است یا این که وب سرور شما Down است. خطاهای بسیاری در دنیای اینترت وجود دارد اما این ها از جمله شایع ترین خطاها هستند.