ثروتهای دیجیتالی

معرفی و آموزش ارزهای دیجیتال، درآمد ازاپها و سایتهای معتبر اینترنتی

ثروتهای دیجیتالی

معرفی و آموزش ارزهای دیجیتال، درآمد ازاپها و سایتهای معتبر اینترنتی

همه چیز در مورد تلگرام



ظهور یک فناوری کارآمد را می‌توان هم ردیف یک زلزله مهیب قرار داد! همان‌قدر که زلزله غیرقابل پیش‌بینی است و در زمان وقوعش همه را شوکه می‌کند، تولد یک فناوری بزرگ نیز باعث حیرت و تعجب جهان می‌شود.

نمونه وقوع یک اتفاق غیرمنتظره در جهان فناوری، تولد شبکه های ارتباط مجازی بود که تقریبا یک شبه تمام مردم جهان را وارد فضایی جدید از ارتباطات و به اصطلاح روابط اجتماعی کردند. کسی به درستی نمی‌داند ایده ساخت نرم افزارهایی ساده که با کمترین هزینه امکان ارتباط با دیگران را فراهم کند از کجا شکل گرفت اما اما واقعیت این است که هیچ کس انتظار ظهور چنین پدیده‌ای را نداشت!

نیم باز، تانگو،‌وایبر،‌واتس آپ، لاین و این اواخر تلگرام،‌نرم افزارهای کوچک و کم حجمی بودند که یکی پس از دیگری ظهور کردند تا سلطه دکل های مخابراتی را در تمام جهان پایان ببخشند. مکالمه رایگان،‌ پیام کوتاه رایگان، ارسال فیلم و عکس رایگان! این یعنی ورود به نسل جدیدی از فناوری های ارتباطی که هر روز هم بخش تازه ای به آنها اضافه می شود!

در این گزارش نگاهی داریم به آخرین و البته مدرن ترین اپلیکشین ارتباط مجازی که فعلا تمام برگ های برنده برای جذب مخاطب را در اختیار دارد. در گزارش بررسی تلگرام با ما همراه باشید:

*شایعه ساخت ایران!

نرم افزار هوشمند تلگرام نخستین بار در ۱۴ آگوست ۲۰۱۳ برای آیفون راه‌اندازی شد و بعد نسخه آلفا برای اندروید را در ۲۰ اکتبر ۲۰۱۳ بیرون داد. این پیام رسان توسط پاول و نیکلای دوروف دو برادر روس پشتیبانی می‌شود. پاول پشتیبانی مالی و ایدئولوژیک و نیکلای مسوولیت بخش تکنولوژی در تلگرام را بر عهده دارد. نیکلای بر روی پروتکل‌های باز، ایمن و بهینه روی چندین مرکز داده کار می‌کند و در نتیجه تلگرام بسیار سریع و ایمن است. در عین حال که موسسان این برنامه روسی هستند اما مقر اصلی آنان شهر برلین در آلمان است.

مشخص نیست شایعه ایرانی بودن تلگرام... 
ادامه مطلب ...

تلاش هاوکینگ برای یافتن حیات بیگانه



استفان هاوکینگ دانشمند مشهور بریتانیایی و میلیرادری روسی به نام یوری میلنر برای یافتن پاسخ این سوال که آیا در گوشه و کنار دیگر جهان نیز می‌توان حیات را یافت، تلاشی جدید را آغاز کرده‌ و ۱۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

براساس گزارش BBC، گفته می‌شود این سرمایه‌گذاری بزرگترین اقدام در حمایت از مطالعات درباره حیات فرازمینی خواهد‌بود که تاکنون انجام گرفته‌است. طی این پروژه 10 ساله قرار است سیگنال‌های ارسال شده از سوی میلیون‌ها ستاره نزدیک به زمین به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

این طرح ابتکاری 100 میلیون دلاری توسط گروه Breakthrough Initiatives در انجمن سلطنتی لندن ارائه شده‌است. هاوکینگ در جلسه معرفی این پروژه گفت شاید جایی در میان گیتی حیات بیگانه درحال نگریستن به نورهایی باشد که از ما تابیده می‌شود و از مفهوم آن نیز آگاه باشد. یا شاید نورهای تابیده شده از سمت ما در میان جهانی بی‌جان سرگردانند، فانوس‌هایی بی‌نام و نشان که اعلام می‌کنند جهان اینجا، روی یک تکه سنگ بزرگ حیات یافته‌است. در هر صورت پرسش بزرگ دیگری وجود ندارد،‌ زمان آن فرا رسیده تا پاسخ آن را بیابیم و به جستجوی حیات فرازمینی برخیزیم. ما زنده‌ایم،‌هوشمندیم پس باید بدانیم.

گروه علمی SETI که پشتیبانی از این پروژه را به عهده دارند می‌گویند این طرح ابتکاری بزرگترین پژوهش علمی است که تاکنون برای کشف نشانه‌های حیات فرازمینی انجام گرفته‌است. قرار است در این پروژه 10 برابر بیشتر از پروژه‌های دیگر آسمان را پوشش دهند و طیف‌های رادیویی را با سرعتی 100 برابر بیشتر،‌ اسکن کنند.

انجام این پروژه به دسترسی به دو نمونه از بزرگترین تلسکوپ‌های قدرتمند جهان، تلسکوپ گرین بنک و تلسکوپ پارکز نیاز خواهد داشت. همچنین مردم عادی نیز می‌توانند از طریق وب‌سایت پروژه SETI در یافتن سیگنال‌های حیات بیگانه با این پروژه همکاری کنند.


همشهری